Tayar pancit ditengah highway, pasangan ini menceritan pengalaman mereka. Masih ramai lagi insan berhati mulia di Malaysia.

Like Page Kami Di Facebook!

Jom Share...

Perkongsian dari seorang pengguna fb Natasya Khairuddin.

Masih ramai lagi insan berhati mulia di Malaysia 🙂

Sumber : fb NatasyaKhairuddin

Otw balik keje . .tayar motor pecah atas highway . Behenti tepi jalan check . .dah gelong dah . Tak boleh naik berdua . .then tasya cakap kat husband,tak pe lah .g bengkel dulu . .dah repair nanti datang ambil tasya kt tepi highway ni . .sebab tk boleh naik berdua kan . .tapi husband cakap ,tak pe lah . .kita jalan kaki tolak je motor . .time jalan kaki tuh dah fikir,cmne lah kita nak tolak motor naik flyover nanti . .hahahaha . .

otw jalan kaki ada motor bhnti . .tnye knp semua . .then check tayar,dia terus bagi kunci motor kat husband untuk kami berdua n dia bawak motor yang tayar pecah tuh . .dalam hati bersyukur sangat ada orang tolong . .dah sampai tol setia alam,ingatkan dia akan drop kteorang kt situ rupa nyer dia straight je masuk setia alam g bengkel kat setia alam . .lagi bersyukur sebab dah dipermudahkan . .dah la jauh sebab dah hujung setia alam . Dengan tayar dah makin gelong .

Dah sampai bengkel,bengkel tutup sebab dah 7 lebih . .dia kata tutup lah . Pergi kat meru yea . .dia bawak ke meru . Nasib baik bengkel tuh bukak lagi . .btw thanks to abg baju merah sebab dah tolong kami . .kalau abg baju merah tak tolong,mungkin pukul 9 malam baru kami sampai tol setia alam sebab tolak motor . Even tak kenal pun. .Semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan .

P/s : buat husband ai,nanti kalau kita dah senang ,jangan lupa ai yang pernah jalan kaki tolak motor dengan you 😬


Lagi Heboh

Loading...