Ngeri Rakaman Kanak-Kanak Perempuan Jatuh Dari Kereta Dan Hampir Dilenyek Oleh Tayar Kereta..

Like Page Kami Di Facebook!

Jom Share...

BANGKOK: Ini adalah detik yang mencemaskan apabila seorang kanak-kanak perempuan jatuh dari sebuah kereta Nissam Almera dan secara tiba-tiba kereta bergerak. Kaki kanak-kanak perempuan itu hampir dilenyek tetapi kanak-kanak itu dapat mengelak. Kanak-kanak itu terus melarikan diri seolah-olah tiada kecederaan serius.

Kejadian yang berlaku pada petang Isnin di daerah Minburi Bangkok, dirakam camera di dalam kereta. Dalam rakaman itu, Nissan Almera putih boleh dilihat berada di dalam kesekan lalu lintas (Jem) tetapi apabila kereta itu mula bergerak kanak-kanak itu jatuh. Dari rakaman kelihatan seperti jatuh dari kerusi penumpang depan. Namun , Nissan Almeera itu kemudiannya mula memandu ke hadapan, mungkin tidak perasan kanak-kanak itu jatuh.

Selepas itu seorang wanita turun dan ambil kanak-kanak yang jatuh itu dan meletakkannya kembali ke dalam kereta dan terus memandu seperti biasa.

Rakaman ini Telah dikongsi oleh pemilik.akaun facebook bernama Pornpilin Aeamsaad yang mengatakan kejadiam itu berlaku pada petang Isnin dan menjelaskan bahawa rakaman tidak dapat di edit dengan betul dan menunjukkan tarikh yang salah.

Keadaan gadis itu masih tidak diketahui. Kejadian itu berlaku sekitar 2 minit

– Rangkaian Berita Negara / Asia

Disunting Oleh AwakCute

Sumber : thestar


Lagi Heboh

Loading...