Malam takbir kata nak ambik kueh tapi bercumbu dengan janda- luahan isteri

Like Page Kami Di Facebook!

Jom Share...

Kisah dari seorang isteri mendakwa suaminya curang dengan janda. Tabahlah kak…

Dari fb : Yati Yan Suroso

Sedihnye aku pnya laki sanggup tipu..mlm takbir ckp nk ambik kue rupenye bercumbu dgn pmpuan lain…yaAllah…diap baby syg2..aku yg kt umah mcm org bodoh jaga mak die stroke…
Mcm ni ko balas aku oo suamiku…
Janda gatal x sedar diri…dua2 aku saman ko..masuk la ko penjara dua2…

Ye la aku org kampung sbb tu awak kawin dgn sy awak blh jdikn sy hamba awak…awak ungkit semua yg awak dh bnyk tolong family sy..family sy mmang org susah..tp bkn berati awak nk jadikn sy sbagai hamba awak…sy jaga mkn minum mak awak..sy kesian awak sy syg awak..tp awak buat sy mcm ni 😥😥..

Awak berselindung belakang sy…
Sy kt umah mcm org bodoh hadap sorg2 dgn anak meragam..kerenah mak awak sy layan…tp sy sabar…ada awak fikir smua tu…

Knpa awak buat sy mcm ni…
Awak x ingt ke dlu kita susah same2..
Jatu bangun same2…time awak susah hanya ada sy je kt sisi awak tp knpa..knpa ????

5 thun lbih kita hidup same..mcm2 kita lalui…
Skg Allah tngah uji sy istrimu…ada awak kesah sy menagis sbb awak…

Skg tiada air mata..sy fikir anak je…
Pandang la anak2 awak…renungknla…

 


Lagi Heboh

Loading...