Hajat Pilot Kaya Nk Kahwin PUNAH. Tindakan TAMAK Tunang Dia Sgt MELAMPAU !!!


Jom Share...

Hajat Pilot Kaya Nk Kahwin PUNAH. Tindakan TAMAK Tunang Dia Sgt MELAMPAU !!! | Aku harap admin app#rove confessor ni sbb ini iktibar berguna utk yg belum berkahwin spya jgn perjudikan masa depan d#engan orang yg salah . Ini bukan cerita aku tapi kenalan aku…Aku gel#arkan yg lelaki ni Amir & perempuan tu Mira lah yer sup#aya sng nak cerita.. Ni nama samaran jer..


Sekadar Gambar Hiasan.

Ok, si Amir ni mmg sdg mencari calon nk buat bini sbb umur pun dah cecah 30tahun.. dia pun suka budak2.. kerja pulak memang dah masyuuk sesangat. Kerja pi#lot la katakan.. klu ikutkan, byk aje pramugari2 kat air#port tu duk mengorat dia tp untuk buat bini dia nak cari perempuan yg ba#jet muslimah, xligat sangat & yg boleh duduk rumah je lepas khwin.. duit belan#jer, shopping & spa ke dia tap#au semua.. yg penting duk rumah jaga anak & jaga dia je..

Kisahnya bermula bila satu hari dia ternampak girl ayu tolong mak dia jual nasi lemak.. so start dari haritu, if X fly & ade kesemp#atan je mmg dia asyik sing#gah beli nasi lemak kat situ..and sebab dia ni pakai kere#ta harga ratus ribu so xsusah nak mengayat.. Parking depan gerai, bakal mak mertua senyu#m sampai telinga..





Sumber: jommelancong


Lagi Heboh

Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply