DUDUK SEBUMBUNG PUN ENAM HARI JE, KORANG RASE MEREKA SEMPAT KE NAK..”- kakak Joy Mengamuk Teruk Pertahankan Adik..

Like Page Kami Di Facebook!

Jom Share...

Kisah pergolakan rumahtangga Hafiz Hamidun dan Joy Revfa telah menjadi semakin hangat apabila Joy menulis satu karangan di Facebook yang memberi bayangan seolah-olah Hafiz Hamidun mempunyai masalah batin. Hafiz Hamidun bagaimanapun menafikan kenyataan itu, mendakwa Joy tahu apa sebenarnya yang menyebabkan pertikaian mereka tetapi cuba berselindung.

Ramai Netizen mempersoalkan tindakan Joy yang dilihat gemar menghebahkan masalah dan meluahkan perasaan mengenai suaminya di Facebook. Netizen beranggapan seorang isteri yang baik seharusnya mengadu masalah rumahtangga kepada saluran yang betul, misalnya kaunselor atau pejabat agama.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Terbaru, kakak Joy Revfa yang bernama Dyana Sofia telah menulis status mempertanankan tindakan adiknya itu

Dia mendakwa Joy menerima kecaman dari Netizen setiap hari dan memerlukan ‘outlet’ untuk meringankan masalah yang ditanggung dan orang ramai patut memahami keadaannya.

Dyana mendakwa adiknya dan Hafiz hanya duduk sebumbung selama enam hari dan masih belum sempat berkenalan dengan lanjut.

Sebelum ini, Dyana pernah menulis status tentang rumahtangga yang dipercayai merujuk kepada adik iparnya itu.

Sebelum ini juga, Joy pernah meminta orang ramai mengabaikan kenyataan-kenyataan kakak dan bekas suaminya yang dianggap bersifat melindunginya dan meminta orang ramai menunggu kenyataan rasmi dari Hafiz Hamidun.

Bagaimanapun, dia selepas itu dlihat masih mengeluarkan status ‘meluah perasaan’ di akaun media sosial miliknya yang menyebabkan timbul spekulasi.

Sumber-beautifulnara.com


Lagi Heboh

Loading...